Andamankusten 2007

Andamankusten 2007

Om Andamankusten 2007

En kajakexpedition längs med Thailands paradisiska västkust, från Phuket till gränsen till Malaysia. Med på resan är Mattias Olsson och Oskar Ryno.

Vi kommer att hyra havskajaker av Koh Kayaks expeditions vars hemsida ni hittar på: kayakthailand.com

BLT gjorde ett reportage innan jag åkte, se länk:
blt.se

Färdigpaddlat

Andamankusten 2007Posted by Mattias Olsson Thu, December 13, 2007 06:59:56

Vi fortsatte vårt letande efter grottan ett tag till och hittade några mindre men dock inte den vi letade efter. På en strand blev det då dags för vår sista måltid på bensinköket. Under resans gång har vi använt oss mycket av olika konserver med tonfisk. Dessa går att få i olika thailänska smaker och blir ihop med ris en komplett måltid. Denna vår sita var onekligen också den bästa, en Massaman Curry som vi sen förstärkte med lite chillifrästa skaldjur som vi fått över från gårdagens måltid.

Vi hade ca 17 km till Stranden där Koh Kayak hade sitt ställe och vid udden utanför såg vi en kajak som låg och guppade. Det var Johnny som hade tänkt att dra upp en fisk till middagen. Han hälsade oss välkommna och konstaterade att vi hade en något annan kulör än när vi började. Vi sparade våra histrorie till middagen senare på kvällen. på stranden mötte Kitty upp och kattungarna hennes hade vuxit lite sen vi lämnade dem.

Med detta avslutades vår 30 dagar långa expedition och jag hoppas att ni haft trevligt att få dela med den med oss. Jag planerar redan för fler och längre strapatser så det dröjer kanske inte så länge tills vi ses igen.

Med vänlig hälsning

Mattias Olsson

ÄventyrsCompaniet

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.