Andamankusten 2007

Andamankusten 2007

Om Andamankusten 2007

En kajakexpedition längs med Thailands paradisiska västkust, från Phuket till gränsen till Malaysia. Med på resan är Mattias Olsson och Oskar Ryno.

Vi kommer att hyra havskajaker av Koh Kayaks expeditions vars hemsida ni hittar på: kayakthailand.com

BLT gjorde ett reportage innan jag åkte, se länk:
blt.se

Koh Khai - Himlen på jorden

Andamankusten 2007Posted by Mattias Olsson Thu, December 06, 2007 07:21:28

Enligt GPS:en hade vi ca 18 km till Koh Khai men vinden kommer alltid från öster vid den här tiden så vi hade den i ryggen. Jag hade berättat hur vackert Koh Khai var för Oskar och han hade ju sett de vackra bilderna på planscherna. Jag var ändå lite osäker på om jag kanske hade hausat stället lite för mycket. Väl framme behövde jag verkligen inte oroa mig för det. Det var verkligen ett underbart ställe och bättre tältplats får man nog leta efter. Vattnet var azurblått, stranden var kritvit och vi var de enda människorna där. Jag hade förväntat mig att de skulle komma någon färja förbi men det enda vi såg var en och annan fiskebåt som tuffade förbi. Efter ett tag blev det lite för mycket att gå i solen hela tiden så vi spände upp våra hammockar under ett par träd och lade oss att läsa.

Som lunch åt vi vår medhavda "takeaway" mat från Tarutao men till middag blev det ännu en variant på tonfiskgryta, denna gången med kokosmjölk och ingefära.

Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.