Andamankusten 2007

Andamankusten 2007

Om Andamankusten 2007

En kajakexpedition längs med Thailands paradisiska västkust, från Phuket till gränsen till Malaysia. Med på resan är Mattias Olsson och Oskar Ryno.

Vi kommer att hyra havskajaker av Koh Kayaks expeditions vars hemsida ni hittar på: kayakthailand.com

BLT gjorde ett reportage innan jag åkte, se länk:
blt.se

Koh Libong

Andamankusten 2007Posted by Mattias Olsson Thu, November 29, 2007 13:41:42
Efter en skön och inte för het natt i tältet gav vi oss efter lite gröt iväg mot Koh Libong. På vägen dit stanna
vi till vid fastlandert på en resturang. De var inte riktigt så välförsedda där men vi kunde i alla fall få lite stekt ris med krabba och lite Cola. När den ene killen där fick reda på att jag var musiker så ville han genast ha hjälp med att stämma gitarren. Dessutom blev det lite musikterorilektioner då han ville lära sig lite skalor. JAg fick plocka fram min gitarr och vi spela lite ihop och jag lärde han ackorden till Oasis Wonderwall. HAn övar nog fortfarande. Thailändare är väldigt förtjusta i att spela gitarr så min lilla resegitarr är verkliegn en broöppnare på många ställen. HAn fick ett av min plektrum innan vi styrde kosan mot Koh Libong.

Någon hade sagt att det skulle finnas bungalows på norrsidan och vi hade precis gett upp hoppet när vi såg lute tecken på "civalisation". Det visade sig dock vara en station för en naturskyddsorganistaion. Vi var dock välökommna att tälta där och blev inbjudna till deras måltid. Det kom massor av folk förbi som intresserat kolla in våra märkliga farkoster. De var verkligen jättetrevliga och jag fick en känsla av att de tyckte var riktig troligt att vi kom. Två vita snubbar som skall paddla till Malaysia är kanske inte var som kommer förbi var dag.
  • Comments(0)//blogg.aventyrscompaniet.com/#post16