Andamankusten 2007

Andamankusten 2007

Om Andamankusten 2007

En kajakexpedition längs med Thailands paradisiska västkust, från Phuket till gränsen till Malaysia. Med på resan är Mattias Olsson och Oskar Ryno.

Vi kommer att hyra havskajaker av Koh Kayaks expeditions vars hemsida ni hittar på: kayakthailand.com

BLT gjorde ett reportage innan jag åkte, se länk:
blt.se

Med kajak i paradiset

Andamankusten 2007Posted by Mattias Olsson Sat, November 03, 2007 17:54:42
Blog ImageBlog ImageEfter den trista sommaren 2007 kände jag att jag inte fyllt upp mitt kajakbehov helt. Mina första planer var att åka ner till Kroatien eller Turkiet och där göra en liten kajakexpedition. Har de senaste vintrarna gjort ett antal resor i sydostasien och där sett många underbara platser så tanken att paddla där har länge funnits. Då jag sen hittade en fatastiskt billig flygbiljett för 7 veckor så slog jag till. Hade från början tänkt att paddla själv men det är ju alltid roligare med sällskap så jag slängde ut frågan på ett internetforum. Rätt snabbt fick jag napp från en annan kajakpaddlare som länge letat efter att få göra något sånt här.

Vi kommer att landa i Krabi den 5 nov och efter lite förberedelser på plats så tar vi oss till Phuket där kajakuthyrare finns. Färdvägen ser ni ovan men det är inte raka vägen som gäller utan vi kommer att utforska allt intressant vi kommer förbi.

Efter målet vid Koh Lipe (Butangöarna) så tar vi oss tillbaka till fastlandet för en transport till Krabi och sen med kajak till Phuket igen.

Välkommen att följa med på en härlig resa där ni kommer hitta mycket information för er som vill hitta guldkornen längs denna fantastiska kust. Jag kommer uppdatera här så ofta jag kan komma åt Internet.


Mattias


  • Comments(2)//blogg.aventyrscompaniet.com/#post1